Tartsd velünk az irányt!

Újgenerációs foglalkozás leírások

Az  újgenerációs foglalkozás leírások között több mint 500 interaktív foglalkozás leírást találsz, melyek abban segitenek neked, hogy megfelelően tájékozódhass a különböző foglalkozásokról, mielőtt iskolát választanál. A leírásokban minden hasznos információt megtalálsz, ami a szakmákhoz kapcsolódik és meghatározó lehet.  Elolvashatod, hogy milyen iskolát kell elvégezned, ha a kiszemelt szakmában szeretnél dolgozni. Mik azok a tulajdonságok, amikkel ha rendelkezel, igazán profi lehetsz egy szakterületen.  A leírásokból megtudhatod, hogy az egyes foglalkozások gyakorlása során tárgyakkal, vagy emberekkel szükséges dolgoznod, önnállóan vagy csoportban, kötött munkaidőben, vagy kötetlenül. Kattints, és tudj meg minél többet a foglalkozások világáról!

Foglalkozás neve FEOR Foglalkozási terület
Ács, állványozó 7513 00 Építészet
Adatbázis kezelő 2151 05 Informatika
Adatvédelmi és -biztonsági felelős 2159 03 Informatika
Adótanácsadó, adószakértő 2512 00 Gazdaság, kereskedelem és marketing
Agrármérnök 2131 01 Mezőgazdaság
Állatkerti állatgondozó 5292 03 Mezőgazdaság
Állatorvos 2241 00 Egészségügy
Állatorvosi asszisztens 3341 00 Mezőgazdaság
Általános egészségügyi asszisztens 3321 00 Egészségügy
Általános irodai adminisztrátor 4112 00 Ügyvitel és adminisztráció
1 - 10 / 550 | Találatok oldalanként:

Oszlopmagyarázat

  • FEOR: A FEOR rendszerbe foglalja a foglalkozásokat. Ezt a rendszert használják hivatalos papírokon (pl. munkaszerződés) a foglalkozás megnevezésére. A foglalkozást (pl. 3311-00 Ápoló, szakápoló) négyjegyű, a munkakört hatjegyű kód (pl. 3311-21 Kórházi ápolónő) jelzi.

  • Foglalkozási terület: A foglalkozási területek segítségével, könnyebben rendszerezhetjük a foglalkozásokat. A 24 db foglalkozási terület valamelyikébe minden szakmát be lehet sorolni. A foglalkozási területeket úgy próbálták kialakítani, hogy egy bizonyos területhez hasonló irányultságú, hasonló érdeklődést igénylő szakmák tartozzanak. Pl. a faipari foglalkozási területhez tartozik a faesztergályos, bútorasztalos, a műbútorasztalos és a kárpitos is.
Vissza a kezdőlapra